Ricette consigliate

SALSA VERDE PER IL BOLLITO

Questa è una delle ricette più storiche della Trattoria Monticello proposta durante le feste natalizie, poiché la serviamo con il bollito misto.

INGREDIENTI:

prezzemolo, cetrioli s.a., cipolline s.a., ½ cipolla,peperoni lombardi s.a.

olio extravergine d’oliva, aceto, sale e pepe

Gl’ingredienti sono tutti tritati e amalgamati tra di loro e poi conditi a seconda del proprio piacere.

La semplicità della ricetta e la mancanza di derivati animali e farine, la rende versatile per che disedera una dieta priva di latticine o glutine e per i vegetariano/vegani.

Semplice vero!!!.

 

GREEN SAUCE FOR BOILED MEATS

INGREDIENTS:

parsley, cucumbers S.A., onions S.A., Lombard peppers S.A., extra virgin olive oil, vinegar, salt and spices.

This is one of the most historic recipes of Trattoria Monticello prepared during Christmas time, because it's served with boiled meats.

All the ingredients are chopped and blended with each other and then seasoned according to self pleasure.

The simplicity of the recipe and the lack of animal derivatives and flours, making it perfect for a diet free of gluten or lactose. And vegetarian / vegan customers like it very much.

Enjoy it!!

 
condividi